Bestelinformatie

Uw bestelling bij Ontwerp & Bestel.nl

Ontwerp & Bestel.nl is de webwinkel waarin u bedrukte (en onbedrukte) artikelen van Merchandise.nl direct kunt bestellen.

Per product kunt u duidelijk zien in hoeveel kleuren de personalisatie mogelijk is, en welke techniek er gebruikt wordt.

In de ontwerpmodule wordt uw ontwerp dan ook omgezet naar het aantal beschikbare kleuren, en in het geval dat we in Pantone (PMS) kleuren drukken, toont de module direct de dichtstbijliggende PMS kleur

Gratis bestandscontrole

De kwaliteit van uw bedrukte artikelen is voor ons net zo belangrijk als voor u; per slot van rekening kunnen wij zonder klanten niet bestaan.

Daarom controleren wij alle ingestuurde bestanden op drukkwaliteit alvorens we ze in productie nemen. Bij twijfel over het resultaat nemen wij contact met u op.

Levertijden

Wij hebben bij ieder artikel geprobeerd zo duidelijk mogelijk de levertijd te omschrijven; in het onfortuinlijke geval dat uw artikelen niet op voorraad zijn of we problemen ondervinden met de productie, kan deze levertijd zonder waarschuwing uitgesteld worden. Mocht u de artikelen voor een exacte datum nodig hebben, neem dan aub voor uw bestelling contact op om te verifiëren of dit mogelijk is.

Hulp nodig bij uw bestelling?

Mocht u problemen ondervinden met het ontwerpen van uw product, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons kunt laten weten wat er mis gaat. Mail eventueel direct met info@merchandise.nl en probeer zo duidelijk mogelijk te omschrijven welke problemen u ondervindt.

Ontwikkeling van de webwinkel

Deze webwinkel wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld door het team van Merchandise.nl; we trachten continu nieuwe artikelen toe te voegen die u direct kunt ontwerpen en bestellen. Heeft u ook interesse in de ontwerpmodule voor uw eigen site, neem dan contact met ons op.

Wet Kopen Op Afstand (voor particulieren)

Als u als particulier onbedrukte producten bestelt bij Merchandise.nl (of in dit geval via onze website Relatiegeschenken-Bestellen.com) en kiest om deze thuis te laten bezorgen, heeft u 7 werkdagen bedenktijd om te beslissen of u de producten wil houden. Mocht u binnen die termijn besluiten uw producten terug te sturen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om aan te geven dat u deze producten graag retour wil sturen.

Houdt u aub rekening met de volgende voorwaarden voor het retourneren van producten:

  1. De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor uw eigen rekening
  2. Nadat wij uw product(en) retour ontvangen hebben ontvangt u binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug
  3. Zorg er altijd voor dat u uw producten retour stuurt waarbij u een bewijs van aflevering ontvangt (om discussie te voorkomen)
  4. Het is niet mogelijk producten te retourneren die reeds gebruikt zijn; de artikelen die u retourneert zullen hierop gecontroleerd worden.
  5. Lees meer over de voorwaarden van kopen op afstand op de site van consuWijzer.

Let op; het is niet mogelijk door ons geproduceerde artikelen met uw ontwerp te retourneren (tenzij er sprake is van productiefouten).