Over ons

Ontwerp-Bestel.nl is onderdeel van Merchandise.nl

Merchandise.nl is al meer dan 10 jaar een toonaangevende leverancier van merchandising, promotiemiddelen en relatiegeschenken. Middels onze diverse websites bedienen wij diverse doelgroepen van een op maat gesneden aanbod.

Op deze Ontwerp & Bestel website kun je alle producten die je ziet online voorzien van je ontwerp en direct bestellen. Hierdoor bespaar je veel tijd, en omdat wij geen offerte en drukproef hoeven te maken is het ook goedkoper!

Natuurlijk controleren we je bestand nog wel voor we de artikelen in productie nemen, en daarvoor rekenen we geen extra kosten.

Het is namelijk voor ons het meest belangrijk dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt, zodat je vaker bij ons besteld :)

Als je vragen hebt over de ontwerpmodule, of hulp nodig hebt bij bestellen, bel dan +31(0)497 555 320 of mail ons op info@merchandise.nl

Kom je liever bij ons langs?

Dat kan natuurlijk ook! We zijn gevestigd in Bladel, tussen Eindhoven en Tilburg, het makkelijkst bereikbaar via de A67 Eindhoven - Antwerpen (afslag 29 - Hapert). We zijn geopend op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Ons adres:

Merchandise.nl
Raambrug 36
5531 AG Bladel
Nederland

Over de ontwerpmodule

Momenteel ontwikkelen wij (in house) een universele productconfigurator zodat onze klanten online het ontwerp voor hun producten kunnen maken en direct bestellen. Op deze site kun je al deze producten gemakkelijk bij elkaar vinden. Ondertussen werken wij aan de integratie van de producten per website.

Heb je interesse in een ontwerpmodule voor je eigen site? Kijk dan eens op Configuro.nl.